22 Temmuz 2012 Pazar

AVONLARIM GELMiŞ - 7


     Çok zaman oldu yine yazmayalı. Bir sürü fotoğraf yazarım diye çekildi ve bekliyordu.Kısmet bugüneymiş :)
     Öncelikle fondaki el yapımı battaniyeme dikkat çekmek isterim :) Henüz bitmiş olmasa da kocaman oldu :)
     Avon'dan yine bu ay baya bir şey almışım.Sipariş verirken değil de ödeme yaparken ve ürünlerimi alırken bunun farkına varıyorum :(


     Far Away Avon'da vazgeçemeyeceğim parfümlerdendir. Elimde 30 ml. ve 15.ml kalem parfümü olmasına rağmen deodorant ve kremli seti görünce dayanamadım :)


     Bu parfüm de yeniymiş sanırım ve parfümü alana yanındakiler bedavaymış :p


    Güzel Avon takılarından biri daha. Sanırım bundan sonra Avon'un takıları da olmazsa olmazım :))


     Saat katalogda görünene göre biraz hayal kırıklığına uğrattı beni. Kordonu çok kalitesiz ama fiyatına göre anca :) Ben onun hakkından gelirim :)


     Bu fotoğraf çok iyi olmamış ama ürünler görünüyor ya yeter şimdilik :) 3'lü far çok pratik minik bir şey.Çanta için ideal.Ama asıl çanta için ideal olan arkada görünen mini ruj ki bayıldım kendilerine :) Şöyle ki


     Kapanınca sadece bu kadar olmasına rağmen normal boyutlardaki bir rujda olan miktarda içeriği :)
     Bu ay Avon ganimetlerim bu kadardı.Bakalım bir dahaki yazıda neler olacak :)

3 yorum:

  1. Avon ürünlerinden sadece Far Away parfüm ve mega impect göz kalemi favorimdir.Diğerleri hem kalıcı değil (özellikle parfüm) hemde ciltde sorun yaratıyor.Mesela bazı takıları var ki, elinize gelince katalogla aynı olmadığını, çok yapay tabiri caizse dandik diye nitelendirilir. Krem konusunda evet bütçeye uygun ama etkisi muamma.Şevkinizi kırmak istemem ama çevremde çok satan olduğu için bilgilerimi aktarmak istedim.

    YanıtlaSil
  2. parfümlerden little black dress ve incandessence de güzel ve kalıcı bence.diğerleri de sık sık yenileyince güzel ama erkek kokuları birbirine çok benziyor.satış fiyatı göz önüne alınırsa zaten beklentileri yüksek tutmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  3. Tabi ten uyumunu unutmamak lazım :) Fiyat konusunda haklısınız.

    YanıtlaSil